Saartje werkt voor KETNET


Omroepster Saartje Vandendriessche en Pretman (Kevin Bellemans) presenteren dit najaar 'De Pretshow' op Ketnet. Een knotsgekke show over geschiedenis voor kinderen van 9 tot 12 jaar.  
Saartje leidt de Pretshow in goeie banen
Bekijk via het album hiernaast de foto's van de Pretshow
Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat Saartje aan de zijde van de Pretman jeugdig Vlaanderen voor zich won. Ondertussen wordt de reeks voor de tweede keer uitgezonden op de zender OP12. Tijd om jullie nog even te herinneren aan dit magische duo Saartje en de Pretman. 
Pretman waant zich een superheld. Zijn missie is problemen van kinderen oplossen. Hij ziet eruit als een superheld, maar is in werkelijkheid een foute en grappige versie van een superheld. Hij lost elk probleem van de kinderen op zijn manier op. 
Pretman slaagt erin om zijn eigen show uit de hand te laten lopen. Net daarom wordt hij bijgestaan door Saartje Vandendriessche. Zij is het die er voor zorgt dat de vragen van die in de show worden gesteld altijd een goed antwoord krijgen. 
"Werken voor Ketnet is gewoon super. Bovendien maak ik me hiermee ontzettend populair bij de kinderen van mijn broers. Die vragen al heel lang wanneer ik nu op Ketnet kom en waarom ik geen Wrapper ben."


Klik hier voor een fragment uit de Pretman