Grote ster Saartje, kleine ster Mille

De waarheid komt uit een kindermond, zoveel is zeker. En dat ook kleine Ster Mille, dochter van grote Ster Saar geen blad voor de mond neemt, dat kom je een van de komende weken te weten in het programma Grote Ster, Kleine Ster op VTM. 
Het programma wordt wekelijks uitgezonden op woensdag 18 oktober om 20.35uur. Wat houdt het programma in? Kleine en grote geheimen van bekende Vlamingen komen naar boven in het nieuwe spelprogramma Grote Ster, Kleine Ster. Presentator Koen Wauters nodigt wekelijks drie bekende Vlamingen, samen met hun zoon of dochter, uit in zijn studio. Zoon- of dochterlief laten Vlaanderen ontdekken hoe hun bekende mama of papa thuis écht is, als ze niet in de spotlight staan.
De kids hebben al een aantal vragen moeten beantwoorden over hun mama of papa. Het is aan de bekende ouders om tijdens de show in te schatten wat hun kinderen op die vragen hebben geantwoord, al dan niet met het schaamrood op de wangen. De inzet: in verschillende spelrondes zoveel mogelijk geld inzamelen voor hun zelf gekozen goede doel.