Grote Ster, Kleine Ster en Natuurpunt!

Saartje en dochter Mille zijn binnenkort samen op de buis. In het programma Kleine Ster, Grote Ster dat wordt uitgezonden op VTM, zijn ze op woensdag 8 oktober te zien om 20.45 uur. 
De inzet van het spel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor een zelf gekozen goede doel.
Saartje kiest voor Natuurpunt. De vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen met als belangrijkste pijlers natuurstudie, beheer en educatieHet is al langer duidelijk dat Saartje en Natuurpunt dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen. Of Saartje veel geld zal kunnen schenken komen we op 8 oktober te weten. Wat mag je van het programma verwachten?

Kleine en grote geheimen van bekende Vlamingen komen naar boven in het nieuwe spelprogramma Grote Ster, Kleine Ster. Presentator Koen Wauters nodigt wekelijks drie bekende Vlamingen, samen met hun zoon of dochter, uit in zijn studio. Zoon- of dochterlief laten Vlaanderen ontdekken hoe hun bekende mama of papa thuis écht is, als ze niet in de spotlight staan.
De kids hebben al een aantal vragen moeten beantwoorden over hun mama of papa. Het is aan de bekende ouders om tijdens de show in te schatten wat hun kinderen op die vragen hebben geantwoord, al dan niet met het schaamrood op de wangen. De inzet: in verschillende spelrondes zoveel mogelijk geld inzamelen voor hun zelf gekozen goede doel.

Mis deze afspraak niet als je de waarheid uit een kindermond wil te weten komen over onze Grote Ster, Saartje!